Фільмографія - Форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Світ кіно » Ніколь Кідман » Фільмографія
Фільмографія
yuliya261280Дата: Вівторок, 01.02.2011, 11:58 | Повідомлення # 1
Генерал-майор
Група: Адміністратори
Повідомлень: 260
Репутація: 1
Статус: Offline
Ніколь Кідман важко пережила роль, номіновану на "Оскар"
Голлівудська актриса Ніколь Кідман заявила, що вона пережила психологічне потрясіння внаслідок виконання ролі у фільмі "Кроляча нора", який номінований на премію "Оскар". Критики високо оцінили її гру у фільмі, де актриса виконує роль матері, яка тужить за своєю дитиною.

В інтерв'ю Бі-бі-сі Н.Кідман заявила, що їй, як матері, було важко грати цю роль. "Ще до зйомок я знала, що це небезпечно. Але я не могла навіть передбачити, що роль накладе на мене такий відбиток", - розповідає актриса.

Ніколь Кідман і Аарон Екхарт грають у фільмі Бекку і Хауї Корбетт, подружню пару, яка намагається змиритися зі смертю свого маленького сина.

Н.Кідман сказала, що їй було дуже емоційно важко виконувати цю роль, але вона хотіла сама розібратися у страху за життя своїх дітей. "Це глибоко зачепило мене, але одночасно фільм дав змогу мені зрозуміти мій страх за життя моїх дітей, і це не так вже й погано", - сказала Кідман.

"Кроляча нора" - це екранізація п'єси письменника Дейвіда Ліндзі-Абейр, володаря престижної Пулітцеровської премії. Раніше п'єса була поставлена на Бродвеї. Бекку Корбетт в театральній постановці грала Сінтія Ніксон, відома з ролі Міранди Хоббс у телесеріалі "Секс у великому місті".

Ніколь Кідман з чоловіком - співаком Кітом Урбаном виховують вже чотирьох дітей. У січні стало відомо, що у них з'явилася дочка, яку виносила сурогатна мати. У 2008 році Кідман сама народила дівчинку на ім'я Сандей Роуз. Також у неї є двоє усиновлених дівчат від колишнього шлюбу з Томом Крузом.

http://news.liga.net/ukr/news/NU110472.html

 
Форум » Світ кіно » Ніколь Кідман » Фільмографія
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:


Copyright MyCorp © 2024
PasionariaВолшебная 
любовь Rambler's Top100 Звір - Білий український каталог сайтів, безкоштовна розкрутка сайтів, реєстрація в каталозіЯндекс цитированияЗабужко